fredag 28 september 2012

Brothers - A tale of two sons

Idag släppte Starbreeze Studios namnet på deras kommande spel. Brothers - A tale of two sons kommers det nya spelet heta. Spelet som utvecklats tillsammans med filmskaparen Josef Fares beräknsas släppas någongång under våren 2013. Tillsammans med namn avslöjandet, av Brothers - A tale of two sons, släpptes även en teaser trailer av spelet.



// Utdelningar

onsdag 26 september 2012

Nexus 7 surfplatta

Har haft min Nexus 7 surfplatta i ett par veckor nu. Cool liten grej, dock har jag haft den mer som leksak än som arbetshjälp till plugget. Men det ska det bli ändring på. Ska renskriva mina anteckningar och göra dem till pdf filer inom kort. Sedan ska de in i Nexusen och vips så blir surfplattan en arbetshjälp till plugget och ingen leksak längre ;)

måndag 10 september 2012

Surfplatta

Har beställt en surfplatta. Är tänkt att jag ska ha den till mina studier, men det blir säkert så att man bara kommer ha den som en leksak. Tanken är iaf att jag ska ha alla mina PDF filer och anteckningar från kurserna jag läser i den. I min egna uppbyggda teori i huvudet ska det vara bra att ha allt samlat i surfplattan och inte i 3-4 anteckningsblock. Jag hoppas att det kommer funka i praktiken.

onsdag 5 september 2012

Tummen upp för CSN

Tog inte så lång tid innan jag fick pengar från CSN. Skickade in en ansökan i lördags via webben och idag har jag pengarna på kontot. Härligt att ta lån...

Ändrade förutsättningar

Helt plötsligt blev man en högskolestudent. Hade en helg på mig att säga ja till min plats på högskolan och platsen tog jag.

Vad innebär det här för mig nu?

Mina ekonomiska förutsättningar ändras rejält. Inkomsterna blir mindre då de mesta jag får in på kontot är lånade pengar från CSN. Jag ska dock försöka jobba en dag i veckan för att utöka hushållskassan. Jag måste definitivt skära ner på mina utgifter varje månad. Det kommer bli mycket mindre bilkörning då bensinen är en rätt stor utgift i vanliga fall. Har sagt upp Canal+ paketet jag hade på kabeltv. Matvanorna kommer att förändras men nudlar kommer jag inte äta.

Någon form av sparande kommer jag försöka ha kvar.

//Utdelningar

söndag 2 september 2012

Starbreeze rapport

I fredags lämnade Starbreeze en rapport. Bokslutskommuniké 1 juli 2011 till 30 juni 2012.
Aktie rörde sig knappt ur fläcken efter rapporten då det var ganska väntade siffror och man inte fick veta något nytt om de nya spelen som är på gång. Jag behåller min Starbreeze aktier ett tag till.